2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Fresh Andi magánéletéről vallott - Hamarosan oltár elé áll párjával az énekesnő

gyermekvállalás házasság Fresh Andi vallomás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és műsorvezető, Villányi Andi sugárzik a boldogságtól vőlegénye mellett. A közösségi oldalán mesélt arról, hogy a közelgő esküvő után terveznek-e babát.

A szőke bombázó, Villányi Andira hosszú évek után rátalált a szerelem, több, mint két éve alkotnak egy párt szerelmével, Janival. Boldogságukat már egy eljegyzéssel is megpecsételték, hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket.

Andi nemrég arról is őszintén mesélt a rajongóknak Instagram oldalán, hogy terveznek-e közös gyeremeket - írja a Blikk.

„Nem tervezünk, kerek egész az életünk, mi így vagyunk boldogok. Tökéletes a családom, a (leendő) férjem, a szüleim, a kutyáink, mindenki, és gyerekeim is vannak, nagyon sok, akiket úgy szeretek, mintha a sajátjaim volnának. Felesleges lefutni a kötelező köröket, hogy „úristen, mit fognak szólni az emberek, szülni kell, mert ez várják el". El kell engedni és fel kell vállalni önmagunkat"

- olvasható Andi véleménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.