Ritka pillanat! Madonnát 6 gyermekével és 36 évvel fiatalabb szerelmével kapták lencsevégre - Videó

Hálaadás videó gyerekek Madonna énekesnő Szerelme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnő, Madonna szereti a rivaldafényt, de családjával közösen ritkán mutatkozik vagy oszt meg képet. Most azonban kivételt tett és Hálaadás alkalmából egy gyönyörű családi pillanatot posztolt a közösségi oldalára, amelyen 6 gyermeke és fiatal szerelme is jelen van.

Amerikában az egyik legnagyobb ünnep a Hálaadás, ami a világsztárok életében is rendkívül meghatározó nap. Ilyenkor összegyűlik az egész család és hálát adnak mindazért és azokért, akik körülveszik, szeretik őket.

Nem volt ez másként a pop királynőjének, Madonnának családjában sem. Az énekesnőnek köszönhetően a rajongók is bepillantást nyerhettek abba, milyen amikor az egész család, mind a 6 gyermekkel összeáll egy fotó, egy felvétel erejéig. A képen Madonna 36 évvel fiatalabb szerelme, Ahlamalik Williams is szerepel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.