Zámbó Jimmy túlvilág Frabato üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frabato életéhez a szellemek megidézése is hozzátartozik, így nem meglepő, hogy a mágus a Királlyal is kapcsolatba lépett.

Zámbó Jimmyt húsz évvel a halála után sem feledik, a mai napig rajongók ezrei gyászolják. A Király csepeli sírja igazi zarándokhely, és akik ellátogatnak hozzá, nem is sejtik, hogy Jimmy ott van velük és az ő szeretetükből töltekezik - állítja Frabato.

Sikerrel idéztem meg Jimmy szellemét, és öt-hat percet beszéltünk egymással

– mondja a közismert mágus.

"Elmondta, hogy a temetőbe gyakran visszatér, s most, január másodikán, a halála pillanata előtt és után egy órával biztosan ott lesz.

Azért jár sűrűn vissza, mert jó érzéssel tölti el, hogy még mindig sokan látogatják, fontos neki, hogy ennyi idő elteltével is népszerű"

- folytatta Frabato.

Forrás: TV2

Zámbó Jimmy a rajongókból és a családból áradó szeretetből nyer energiát, amit arra használ, hogy a közvetlen családtagjainak segítsen.

"A szeretteinek nem sikerült túl jól az idei évük. Ez kicsit el is szomorította őt odaát, hiszen látja, hogy milyen nehezen boldogulnak. Azonban az vigasztalja, hogy a 2021-es esztendő sok jót tartogat számukra"

-mondta a mágus, aki szerint 2021. január 2-tól a következő év január 2-ig terjedő időszak mozgalmas lesz a Zámbó famíliának.

"Nagyon sok olyan terve valósul meg a családtagoknak, amelyek eddig akadályba ütköztek

Jimmy szeretne még egy unokát, és konkrétan azt üzente, hogy legnagyobb fiának,

Krisztiánnak és szerelmének a következő évben valóra válhat az álma, és megfoganhat a közös gyermeke.

Bár nagyon tisztességesen őrzik hagyatékát, azonban Jimmy úgy véli, ez a gyermek fogja tovább vinni az örökségét. Ő lesz az, aki hatalmas tehetség lesz, s ezt ki is fogja tudni teljesíteni, az énekesi vagy zenei pályán nagy karriert fut majd be"

- zárta Frabato.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.