„Narancsbőrös a combom, striás a fenekem” – Kárpáti Rebeka retus nélküli fotót posztolt

fotó narancsbőr stria Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka kendőzetlen őszinteséggel mutatta meg, hogy ő sem tökéletes, mert neki is van narancsbőre, striái, kócos a foga. Ám szerinte nem ettől függ a szépség, és ezt kellene erősíteni a nőkben.

A gyönyörű modell anno komoly önbizalom-problémákkal küzdött, mivel rengeteg visszautasítást kapott a szakmában anno.

„19 évesen kiutaztam Milánóba modellkedni, ahol nem tudtam érvényesülni, mert túl alacsony voltam, túl széles csípőjű, és egyáltalán nem voltam az a manöken alkat akiknek bezzeg tucatjába ütköztem szembesítésként minden áldott nap a castingokra menet. Nem voltam elég jó. Következett Isztambul. Ott sokszor azt a kritikát kaptam, hogy ide meg nem elég nőies a testem. Nagyobb cici, kerekebb popsi és formásabb test kellene.

Nem találtam a helyem, nem ez volt az én utam. Hazaértem egy csomó kérdéssel, bizonytalansággal és önképzavarral a fejemben... Elkezdtem hasonlítgatni magamat másokhoz és ezzel együtt leépíteni azt a csekély kis önbizalmamat is..."

– árulta el Rebeka az Instagram-oldalán.

Szerencsére ma már apróbb „hibáival" együtt is szépnek érzi magát, és szerinte fontos tudatosítani mindenkiben, hogy amit az Instagramon látnak az nem feltétlen a valóság.

„Ti, akik többnyire csak profi, fotós által készített előnyös képet láttok rólam/másokról az Instagramon, ne higgyétek, hogy nekünk nincsenek hibáink és mindig tele vagyunk jókedvvel és önbizalommal.

Mert nekem is narancsbőrös a combom, striás a fenekem, szabálytalan a fogam, itt van még a keratosis pilaris is, és volt, hogy negyed ennyi hajam volt mint most...

De őszintén szólva már nem érdekel" - vallotta be a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.