Singh Viki: „Lányok, elég már a kamuból”

Forrás: Singh Viki/Instagram -
fotó Singh Viki Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő megelégelte, hogy az Instagramon mindenki agyonfilterezett fotókkal pózol, és a képek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Singh Viki keményen bírálta a kamu Insta-lányokat.

Singh Viki elárulta, rá is rossz hatással volt az Instagram, mert ahogy nézegette mások fotóit, elkezdte csúnyának látni magát

„Azt vettem észre, ahogy pörgettem a közösségi oldalakat, hogy mindenki olyan szép és boldog, én viszont nem láttam magam sem szépnek, sem önfeledtnek. Sőt, végül már csúnyának és boldogtalannak láttam magam. Na, ez az, ami árt, nem szabad hagyni, és észre kell venni, hogy szemfényvesztés" – árulta el a Borsnak.

Singh Viki nem tagadja, hogy ő is meg szokta szerkeszteni a fotóit, hiszen lehet játszani a fényekkel, kicsit javítani a képeken. Azt is elárulta, hogy ő is kiegyenesítette az orrát, szerinte ezekkel még semmi baj nincs. Ám ami manapság megy az Instagramon az már több, mint túlzás, a lányok ugyanis új arcokat kreálnak maguknak.

„Azt gondolom, mindenki érezze jól magát a bőrében, de legyenek meg az egészséges határok. Ne akarjunk már cicafüleket meg kacsaszájat operáltatni, mert hogy az milyen cuki az appokban. Én is kiegyenesítettem az orrom, és hialuronsavat fecskendeztek bele, mert zavart, de nem csináltattam másik fejet magamnak, szóval csak a határokra szeretném felhívni a figyelmet. Lányok, elég már a kamuból, szeressétek és fogadjátok már el magatokat!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.