2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Kanye West szeretne megszabadulni múltjától: felesége ékszereit árulja

Forrás: Getty Images -
Kanye West válás kim kardashian ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian és Kanye West nem tudták megmenteni a házasságukat, ezért úgy döntöttek, hogy hét év után elválnak. Úgy tűnik, hogy kettőjük közül Kanye Westet viseli meg jobban a válás.

Kanye West megpróbálta eladni azokat az ékszereket, melyeket feleségének Kim Kardashiannek vásárolt, mielőtt a nő benyújtotta volna a válókeresetet. A rappert nagyon megviselik a történtek és nem akar emlékezni a múltra, ezért is próbált megszabadulni az értékes ékszerektől. A barátok szerint ez az a pont, amikor Kanye is rájött, hogy vége. Bár ő szeretett volna együtt maradni feleségével, Kim hajthatatlan - írja a The Sun.

"Kanye nemrégiben azt mondta:" Nem akarok többé a Kardashian kánhoz tartozni", de még mindig nagyon szereti Kimet" - mondta egy forrás.

Kim Kardashien és Kanye West Forrás: Getty Images

Kim Kardashian pénteken adta be a válókeresetet, melyben négy gyermekük közös jogi és fizikai felügyeletét kéri. A válás igazából tavaly júliusa óta folyik, de Kim próbálta még helyrehozni a kapcsolatukat, sajnos eredménytelenül. A terv az volt, hogy a gyerekek és az üzlet miatt együtt maradnak, de nem a konvencionális értelemben. Végül a sok feszültség és a rapper bipoláris zavara miatt a valóságsztár nem bírta tovább és pontot tett a kapcsolatuk végére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.