Kínos baki: Garami Gábor nem tudta, hogy Szabó Zsófi házassága zátonyra futott

Forrás: Origo -
szingliség házasság Garami Gábor Szabó Zsófi párkapcsolat válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Garami Gábor még mindig keresi az igazit, és úgy fest, nem hallotta a hírt, miszerint Szabó Zsófi elválik férjétől.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Szabó Zsófi öt év után válik férjétől, Kis Zsolttól. A műsorvezető először a Reggeliben, majd Instagram-oldalán mesélte el válásuk történetét, és azt, miért kellett meghozniuk ezt a döntést.

Vélhetően Garami Gábor nem értesült a hírről, ugyanis a beszélgetős műsor vendégeként épp a párkapcsolatokról beszélgetett Peller Mariannal és Szabó Zsófival.

"Nem tudom, ti milyen boldog vagy boldogtalan kapcsolatban éltek, de ha boldog kapcsolatotok van, akkor valószínűleg szerencsés önismereti iskolán vagytok túl. Ha nem, akkor ti még nem tudtok valamit.

Nem kell válaszolnotok, hogy ti hány éves kapcsolatban éltek és tényleg valóban boldog-e. Ha valóban boldogok vagytok, akkor zseniálisan megtaláltátok az igazit. Ha nem az, akkor szerintem még alsó tagozatosok vagytok"

-mondta az 52 éves Garami, akinek még mindig keresi az igazit.

"Ha jól tudom, te boldog párkapcsolatban élsz"

– mutatott először Mariannra, majd folytatta:

"Zsófi, talán te is".

A kínos beszélgetést végül Peller mentette meg, aki annyit mondott Zsófiék válására utalva, hogy itt történtek változások.

Garami Gábor Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.