Erre képes egy ember, akinek nincs kulcscsontja - Videó

Forrás: Shutterstock -
betegség kulcscsont videó szenzáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Corey Bennett egy TikTok csatornát hozott létre követőinek, amelyben megmutatja, hogyan képes összecsapni a vállát a cleidocranialis dysplasia nevű betegsége miatt.

A cleidocranialis dysplasia egy ritka, öröklődő, az egész csontvázrendszert érintő betegség, amely kihat a fogakra és a csontokra, és hatással lehet a gerincre, a koponyára, a kulcscsontokra és a lábakra. Azoknál az embereknél, akik ebben a betegségben szenvednek, hiányozhatnak a csontok, és törékenyebbek lehetnek, mint az átlag.

Ebben a betegségben szenved Corey Bennett is, aki a "válltapsolás királyának" nevezte el magát. Corey olyan videókat tesz közzé a TikTok csatornáján, amelyeken összeütögeti a lapockáját - írja a The Sun.

Corey, akit sokat bántalmaztak betegsége miatt, megfogadta, hogy addig folytatja egyedi mutatványát, míg híres nem lesz.

Corey azt is elmondta, hogy sok, vele azonos állapotú ember is megnézte a videót és sok pozitív üzenetet kap. Viszont vannak olyan emberek is, akik még mindig durva megjegyzéseket kommentálnak.

@coreybennett501

Day 23 of shoulder clapping til I’m famous! ##noimbuiltdifferent##nocollarbones

♬ original sound - Collarbone-less Corey

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.