Lana Rhoades szerint a korábbi pornókarrierje "életfogytiglani büntetés"

Instagram -
pornóipar pornó lana Rhoades
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lana Rhoades őszintén beszélt arról, milyen hatással volt a pornóipar az életére. 

A 24 éves, eredetileg chicagói származású tinédzser korában arról álmodozott, hogy a pornóiparban fog dolgozni és a Playboy-nyuszik elbűvölő életét éli majd. Ez az álom azonban elúszni látszott, amikor kábítószerfogyasztás és bűnözés miatt a lányt 16 évesen börtönbe zárták. Lana Rhoades szerint azonban ez volt a legjobb dolog, ami történhetett vele, mivel ez vezette vissza a helyes útra, egyenesen a pornókarrier felé - írja a Daily Star.

Lana Rhoades Instagram

Lana, akinek valódi neve Amara Maple, sztriptíz táncosnőként és szexi hostessként dolgozott, mielőtt a pornóiparba csöppent volna. Amikor azonban beteljesültek az álmai, kiderült, hogy ez a világ nem olyan csillogó és szórakoztató, mint amilyennek látszik. Ugyanis olyan extrém jelenetek forgatására is kényszerítették Lana-t, amelyekben nem érezte jól magát és ami pánikrohamokat váltott ki belőle a forgatás előtt.

Lana több pénzt keresett a több emberrel forgatott extrém jelenetekért, de ahogy egyre nőtt a bankszámlaegyenlege, úgy vette észre, hogy nincs ideje a barátaira és arra, hogy jól érezze magát. Néhány hónap múlva úgy döntött, hogy otthagyja a pornóipart és inkább influencernek áll.

A karrierváltás jövedelmezőnek bizonyult, ugynis az egykori pornósztár most 14,3 millió követővel rendelkezik az Instagramon. Múltja azonban folyamatosan kísérti őt, sokak szemében - bármit is tesz - ő mindig csak egy pornósztár marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.