Megrázó: ájultan esett össze a tehetségkutató színpadán az énekesnő – Videó

Forrás: Shutterstock -
ájulás tehetségkutató rosszullét American Idol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az American Idol színpadán ájult el az egyik versenyző, miközben a zsűri véleményét hallgatta. Funke Lagoke hatalmasat esett, és durván beverte a fejét. A zsűri is és duettpartnere is teljesen lesokkolódott.

Nem feltétlen voltak felkészülve az American Idolban arra, ami nem rég történt. Funke Lagoke duettpartnerével énekelt, akivel a zsűri rendezte párba. Majd miután lement a produkció, a két nő meghallgatta az ítészek véleményét.

A fiatal énekesnő azonban nem bírta a nyomást, és egyszer csak ájultan esett össze. Hatalmasat esett, és nagyon beütötte a fejét - írta a The Sun.

A Lionel Richie és Luke Bryan azonnal a segítségére sietett, míg Katy Perry meg sem tudott mozdulni a sokktól. A versenyzőt elvitték a mentők, kiderült, nem sérült meg komolyabban, ráadásul tovább is jutottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.