Fekete Dávid károsultjai attól tartanak, hogy bántódásuk esik

Forrás: Fekete Dávid / Instagram -
Fekete Dávid tartozás károsult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen is felvállalták, hogy elmesélik történetüket arról, hogyan károsította meg őket Fekete Dávid. Az énekes több tízmillió forinttal tartozik nekik.

Dagad a botrány Fekete Dávid körül, többen vállalták arcukat, és elmesélték, hogyan károsította meg őket az énekes komoly összegekkel.

Imrétől például 120 millió forintot vett el a sztár, a férfinak és családjának el kellett adniuk a házukat, és gyakorlatilag az utcára került állapotos feleségével és gyerekével.

Fekete Dávid károsultjai elmesélték, mi történt pontosan. Forrás: Fekete Dávid / Instagram

Andrea 4 éve ismerkedett meg Fekete Dáviddal, sokat segített neki, baráti viszonyban voltak. Neki a kocsiját vette el az énekes, mondván majd részletekben kifizeti. Ám erre nem került sor. A nő elmondta, fél attól, hogy esetleg bántódásuk eshet, amiért a nyilvánosság előtt elmondták a történetüket. Szerinte vannak olyan ismerősei Dávidnak, akiktől tartaniuk kellene, főleg hogy az is előfordult már, hogy felbukkantak a lakásánál. Andrea azért nyilatkozott, mert eddig a hatóságok nem léptek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.