Zimány Linda örülne, ha leendő párjának már lennének gyerekei

Forrás: Red Lemon Media -
párkeresés Zimány Linda gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell már nagyon vágyik családra, ám sajnos egyelőre nem találja párját. Zimány Linda elárulta, azt sem bánná, ha olyan férfival hozná össze a sors, akinek már vannak gyerekei.

Nincs könnyű helyzetben Zimány Linda, a 35 éves modell ugyanis már nagyon vágyik családra. Ám a járvány-helyzetben még nehezebb ismerkedni, mint alapból.
Lina elárulta, míg tinédzser korában szívesen kezdeményezett a férfiaknál, most már ezt nem tudná elképzelni.

„Ma már zárkózottabb vagyok, és nehezebben nyílok meg. Azt hiszem, még dolgoznom kell ezen a jövőben" – vallotta be a Mondd el Tatár Csillának című műsorban.

Zimány Linda elárulta, milyen férfit keres. Forrás: Red Lemon Media

Ráadásul neki amúgy sem megy egyszerűen az ismerkedés, mivel pár randi után már elkezdi analizálni az illetőt. Linda elárulta, cseppet sem bánná, ha párjának már lennének gyerekei, sőt!

„Ez azért jó, mert megtudhatom, hogyan viselkedik a volt feleségével, foglalkozik-e a gyerekeivel, abból látszik igazán, hogy egy igazi férfi. Olyankor mindig bekapcsol az anyai ösztönöm, talán ezért is szeretném tudni, hogy szépen viselkedik-e a gyermekeivel. Emellett ha netán egy nálam 10-15 évvel idősebb férfival hozna össze a sors, akkor jobb, ha elvált az illető, mert az furcsa lenne, ha ennyi idősen még agglegény életet élne."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.