Metzker Viki menyasszony lett: különleges helyen kérte meg a kezét szerelme - Fotó

eljegyzési fotó Metzker Viki eljegyzés Metzker Viktória menyasszony BSW Miskolc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási örömhírt osztott meg rajongóival a gyönyörű Metzker Viki: a hosszú hétvége utolsó napján párja eljegyezte őt.

Metzker Viki és exe, a szintén DJ-ként dolgozó Andro több mint hat évig alkottak egy párt, azonban tavaly januárban úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Nem sok idő telt el, míg Vikire újra rátalált a szerelem, a BSW egyik rappere, Gaben szó szerint elrabolta a szexi dj szívét.

Bár eleinte sokakat meglepett a hír, hogy a két zenész egy párt alkot, mindenki örült a jó hírnek, és az idő őket igazolja, hiszen már több mint egy éve alkotnak egy párt. Olyannyira egy hullámhosszon vannak, hogy Gaben úgy döntött, eljegyzi Vikit, méghozzá nem is akárhol: a lánykérés a mesebeli Miskolci Tündérkertben történt.

"Köszönöm szerelmem, melletted a legtökéletesebb minden! Annyira boldoggá teszel! Varázslatos volt az egész, el se hiszem"

-írta Viki közös fotójuk mellé.

Igent mondott! Ennyire az első teltházas koncertünk előtt sem izgultam! Boldog vagyok, mérhetetlenül boldog! Te vagy a mindenem, jöhet a lagzi... SZERETLEK!

-fogalmazott Gaben közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.