Romantika a köbön: így vallott szerelmet Bea asszonynak Gáspár Győző - Fotó

Fotó: TV2 -
szerelmi vallomás fotó házasság Gáspár Győző szeretet Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gáspár család életét már évek óta nyomon követhetjük. Győzike és Bea asszony házassága meglehetősen szenvedélyes, bár rengeteget veszekednek, mégis jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. 

Bár a Gáspár család háza sokszor a veszekedésektől hangos, Gáspár Győző és felesége, Bea között mégis erős az egymás iránti szeretet. Erről tanúskodik Győzike legutóbbi bejegyzése Instagram-oldalán, melyben nyilvánosan szerelmet vall Beának:

- írta Győzike a fekete-fehér fotó mellé.

Beának most biztos jól esnek a szép szavak, ugyanis nehéz időszak áll mögötte. Még mindig rémálmok gyötrik a 1,5 évvel ezelőtti frontális balesetek miatt, ráadásul a napokban került volna sor a tárgyalásra, mivel feljelentette őt a balesetet elkövető vétkes nő. Szerencsére a hölgy az utolsó pillanatban visszavonta a vádakat, így Bea és családja talán örökre elfelejtheti a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.