2019-ben történt a borzasztó baleset, mely során a Gáspár család frontálisan összeütközött Bátonyterenyénél egy menetiránnyal szemben hajtó autóssal.

1,5 év telt el a Gáspár család balesete óta, de a családban még mindig elevenen élnek a baleset emlékei - erről mesélt Bea asszony a TV2 Tények Plusz műsorában. Győzike, Bea asszony és Virág épp hazafelé tartottak, amikor a szembejövő sávban közlekedő autó fékezés nélkül frontálisan nekik ütközött. Szerencsére könnyebben megúszták, Beát és Virágot kisebb zúzódásokkal vitték kórházba, de azóta is vannak rémálmaik a balesettel kapcsolatban, Virág pedig már 2 éve próbálkozik a jogosítvány megszerzésével, de szabályosan retteg a volán mögött.

Az ügy azonban itt nem ért véget, Bea a baleset másnapján Facebook oldalán fejezte ki érzéseit a balesettel és annak okozójával kapcsolatban, mely után a nő feljelentette. A per indítója végül visszavonta a feljelentést

Jogosnak vélem azt most, hogy ha valaki velem forgalommal szemben jön, anyagilag megkárosít, történetesen a családom életét veszélyezteti, ebből kifolyólag nekem vannak érzéseim és azt nyilvánosságra hozom. Lehet, hogy nem a legyszebb formában és lehet, hogy egy kicsit vulgárisan.."

Bea asszony mindenesetre már elnézést kért a szavaiért, míg a fiatal nő nem tett olyan gesztust, hogy békülni szeretne. A családanyában még mindig maradt düh, nem tudta túltette magát ezen a sokkoló baleseten.