Gáspár Bea családját a mai napig rémálmok gyötrik: meg is halhattak volna

Karambol frontális ütközés videó Gáspár család trauma Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2019-ben történt a borzasztó baleset, mely során a Gáspár család frontálisan összeütközött Bátonyterenyénél egy menetiránnyal szemben hajtó autóssal.

1,5 év telt el a Gáspár család balesete óta, de a családban még mindig elevenen élnek a baleset emlékei - erről mesélt Bea asszony a TV2 Tények Plusz műsorában. Győzike, Bea asszony és Virág épp hazafelé tartottak, amikor a szembejövő sávban közlekedő autó fékezés nélkül frontálisan nekik ütközött. Szerencsére könnyebben megúszták, Beát és Virágot kisebb zúzódásokkal vitték kórházba, de azóta is vannak rémálmaik a balesettel kapcsolatban, Virág pedig már 2 éve próbálkozik a jogosítvány megszerzésével, de szabályosan retteg a volán mögött.

Az ügy azonban itt nem ért véget, Bea a baleset másnapján Facebook oldalán fejezte ki érzéseit a balesettel és annak okozójával kapcsolatban, mely után a nő feljelentette. A per indítója végül visszavonta a feljelentést.

Bea asszony mindenesetre már elnézést kért a szavaiért, míg a fiatal nő nem tett olyan gesztust, hogy békülni szeretne. A családanyában még mindig maradt düh, nem tudta túltette magát ezen a sokkoló baleseten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.