Alakul a békülés: II. Erzsébet királynő már látta a róla elnevezett unokáját

Forrás: AFP/Saeed Khan -
békülés II. Erzsébet brit királynő videóhívás Lilibet Diana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 4-én született meg Lilibet Diana, Meghan és Harry herceg második gyermeke, akit a hercegi pár II. Erzsébet királynő és Diana hercegnő után nevezett el. 

A People Magazin szerint II. Erzsébet királynő már látta is a róla elnevezett kisbabát. Amint Lilibet megszületett és hazatért a Santa Barbara Cottage Kórházból, máris fontos meetingje volt: videóchaten mutatták be a szülei a királynőnek.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle 2020 januárjában kezdett új életet az Egyesült Államokban. Forrás: AFP/Saeed Khan

Harry herceg és Meghan Markle lánya már az első héten történelmet írt, ugyanis ő a királyi család senior tagjainak első, Amerikában született gyermeke. A kisbabán már most is nagy a teher, sokan tőle várják, hogy meghozza a békülést a hercegi pár és a királyi család között. Mint kiderült, Harry már akkor eldöntötte, hogy II. Erzsébet után nevezi el lánygyermekét, amikor Meghan-t még meg sem ismerte. Mindig is szoros kapcsolata volt nagymamájával, sokszor mély és személyes beszélgetéseket folytattak a herceg gyermekkorától kezdve.

Úgy tűnik, hogy a királynő is kezd megenyhülni Harry irányába, privát ebédre hívta a herceget, ahol hosszú idő után végre lesz alkalmuk kettesben beszélgetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.