Széthordják az ikonikus magyar sorozat díszleteit: a rajongókhoz is kerülhet egy-két darab

Forrás: Turista Magazin -
díszlet sorozat árverezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lebontásra kerül a Barátok közt díszlete, a sorozat ugyanis 23 év után véget ér. A stúdió emlékezetesebb tárgyait akár árverésre is bocsáthatják, így a rajongóknak is van esélye hazavinni.

Véget ér az ikonikus sorozat, a Barátok közt 23 év után befejezésre kerül. Utolsó részeit tavasszal forgatták le a színészek. A díszletet ezért kénytelenek elbontani, összepakolni a kellékeket, jelmezeket.

Lebontják a Barátok közt díszleteit. Forrás: Turista Magazin

Néhány színész hazavihet belőle valamit, Várkonyi András például a 48-as cipőit, Varga Izabella pedig egy festményt őriz meg emlékül. Sok holmi különböző cégekhez került, amelyek filmes forgatásokra biztosítanak kellékeket. Ám kilátásban van, hogy árverésre bocsátanak néhány darabot, amire bárki licitálhat. Így a rajongóknak is esélye van egy-egy ikonikus kellék megszerzésére - írta a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.