Életmentő műtéten esett át a magyar énekes - Videó

videó életmódváltás életmentő műtét Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Tamás nemrég egy életmentő műtéten esett át, ami jókora változást hozott az életébe. Úgy döntött, hogy életmódot vált, aminek hatására 20 kilótól szabadult meg és jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. 

Vastag Tamás szívműtéte után határozta el, hogy felhagy eddigi életmódjával és a jövőben odafigyel az étkezésére és arra, hogy a rendszeres mozgás a mindennapjai szerves része legyen.

A befektetett munkának és a kitartásnak meg is lett a gyümülcse, az énekes közel húsz kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban és végre, újra jól érzi magát a bőrében.

"Rengeteg méreganyag halmozódott fel a testemben, ezek pucolódtak ki a leghamarabb. Az elején egy olyan mértékű fogyás indult meg rögtön, ami tényleg olyan volt, hogy az ember nem hitt a szemének, meg a mérlegnek. Azt gondoltam, hogy elromlott vagy merül az elem és már nem megy fel annyira" - árulta el Tamás.

Elsősorban olyan káros szenvedélyeit kellett elhagyni, mint az éjszakai pizzaevés, ami először nagyon nehezen ment neki, de a végeredményt látva, megért minden szenvedést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.