Házasságáról vallott Gálvölgyi János: "Soha nem vágná a kést a hátamba"

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
házasság Gálvölgyi János párkapcsolat színész férfi szerelem vallomás magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gálvölgyi János és felesége Jutka az ötvenedik házassági évfordulójukat ünneplik. A színész őszintén mesélt a magánéletükről.

A 73 éves színész csak ritkán beszél a házasságáról, ám egy ötvenedik házassági évforduló kapcsán mégis örömmel osztott meg magánéleti titkokat.

Gálvölgyi János Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"A szerelem nem állandó dolog, ami lobog ötven éven át, ilyet még egyetlen költő sem írt le. Az viszont fontos, hogy tudjunk beszélgetni. Nekünk Jutkával ötven éve mindig van miről. Aztán benne 100 százalékosan megbízom, tudom, soha nem árulna el, soha nem vágná a kést a hátamba. Kevés ilyen házaspárról, párról tudok"

– mondta János a Best magazinnak. A színész azt is elárulta, hogy a felesége mellett két fantasztikus lányában is maximálisan megbízik, és mindig nagyon jó kapcsolatban volt a gyermekeivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.