Mallorcai rendőrök állították meg a magyar sztárt az utcán, ezzel gyanúsították

Forrás: Shutterstock -
valóságshow-hős Mallorca rendőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo exbarátnője, a valóságshow-hős Luna a mallorcai rendőrökkel került vitába, ugyanis lopással gyanúsították meg.

„Megvolt az első incidensünk a helyi policiával" – így jelentkezett be Mallorcáról Luna, Pumped Gabo exbarátnője. A valóságshow-hős elmesélte, az volt a „bűne", hogy a barátnőjével egy kuka mellől eltoltak egy bevásárlókocsit.

„Elmentünk bevásárolni a hétre, és hát túlsúlyos lett a zsákmány. Cipekedve elindultunk haza, amikor az úton a szelektív kukák mellett találtunk egy eldobott kosarat. Nem is kellett több, megfogtuk és eltoltuk. Természetesen minden zacskót beletettünk kényelmesen, és nagyon örültünk a szerencsénknek. Aztán jött két rendőr bácsi autóval. Megálltak mellettünk" – mesélte Luna az Instagramon.

A sztár próbálta elmagyarázni, hogy nem lopták a bevásárlókocsit, ám a rendőrök nem igazán akartak nekik hinni.

„Kérdezték, hogy honnan van nekünk ilyen kosarunk. Először nem akartak nekünk hinni, és másodjára sem. Elkezdtek telefonálgatni, majd megmutattam, milyen koszos lett a kezem a kosártól. Ezután nagy nehezen ugyan, de mondták, hogy na jó, menjetek" – írta Luna, aki azért örül, hogy nem lett ebből komolyabb problémájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.