Részleteket árultak el a botrányt kavaró kapcsolatukról: Nagy Laci és barátnője először jelentek meg a nyilvánosság előtt

Forrás: Instagram/Nagy László -
Nagy László nyilvánosság Sónyák Szilvia kapcsolat botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy László és barátnője, Sónyák Szilvia bejelentését nagy botrány övezte, de ez csak még jobban összehozta a párt. 

Nagy László és szerelme, Sónyák Szilvia nem gondolták, hogy a kapcsolatuk felvállalásával milyen lavinát indítanak majd el. Kiderült, hogy a kézilabdázó még nem vált el feleségétől, aki ezután természetesen beadta a válópert. A volt feleség leszögezte, mivel Laci a gyereke apja, sem most, sem a jövőben nem fog róla rosszat mondani.

Forrás: Instagram/Nagy László

Sónyák Szilvi volt barátja azonban nem fogta ennyire vissza magát. Szilvinek Vermes Krisztiántól született egy kislánya, a férfi pedig nagyon komoly állításokat fogalmazott meg a modellről. "Nekem is sok minden a kapcsolatunk alatt derült ki. Például az, hogy ő volt az egyik fellépője az erotikakiállításnak, vagy hogy külföldön pornósztár volt, már ahogyan őt nevezték" - mondta korábban, és hozzátette, szégyelli, hogy Szilvi az élete része volt.

Ezek a viharok azonban nem voltak hatással Nagy László és a fitneszmodell kapcsolatára. A napokban ugyanis először jelentek meg együtt egy nyilvános eseményen, és messziről lerítt róluk a boldogság. "

Bármi jöhet, mindent megoldunk együtt, és bízom benne, hogy a kapcsolatunk örökre szól"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.