Vajna Timi milliárdokért vásárolt Amerikában házat – Fotókon a villája

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi fotó luxusvilla ingatlan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő otthont vásárolt magának Vajna Timi, a luxusvilláért pedig elképesztő összeget, 2,1 milliárd forintnyi amerikai dollárt fizetett. Még egy külföldi oldal is beszámolt róla.

Úgy tűnik, Vajna Timi otthona végleg Amerika lett, Andy Vajna özvegye ugyanis hihetetlen összegért vásárolt ott házat magának. A sztár 2,1 milliárd forintért vette a 650 négyzetméteres hat hálószobás, hét fürdőszobás ingatlant.

A dirt.com nevű oldal írta meg a hírt, és mutatta be Timi új otthonát. Arra is kitérnek, az özvegy 120 millió dollárt örökölt Andy Vajna után. Kiderült, hogy a közelmúltban 5 millió dollárért adta el Sunset Tripnél lévő birtokát.

Vajna Tímea mesés luxusvillát vásárolt. Forrás: Instagram/timeavajna

Timi nem rég a közösségi oldalán ecsetelte, hogy egyelőre nem szeretne gyereket, mert most az a fontos, hogy megtalálja a lelki békéjét. Talán új otthonában sikerül, és ha majd jönnek a csemeték, lesz hely bőven a számukra.

Kattints IDE a fotókért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.