Férje temetésekor tudta meg, hogy gyereket vár: ami ezután következett, arra senki sem számított

ikrek terhesség temetés baleset hármasikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Courtney Hill 2011-ben találkozott férjével, első látásra egymásba szerettek. Pár évvel később megszületett első gyermekük, Reagan. Amikor elhatározták, hogy megajándékozzák kislányukat egy tesvérrel, minden rosszra fordult.

Idén február 2-án Brian egy balesetben életét vesztette. A férfi temetésnek napján Courtney nagyon rosszul érezte magát, mikor felkelt. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból úgy érezte, hogy csinálnia kell egy terhességi tesztet. Kiderült, hogy kisbabát vár. A szertartáson suttogta el halott férjének a jó hírt.

Pár héttel később komplikációk léptek fel nála, ám a vizsgálatok után kiderült, hogy aggodalomra semmi ok, viszont közölték Courtney-val, hogy egyszerre három kisbabát hord a szíve alatt.

"Annyira izgatott vagyok! Egyszerre három mosoly is fog emlékeztetni arra, nem hiába vesztettem el a férjemet" - idézte az édesanyát a Blikk Rúzs.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.