Gúnyolódások céltáblájává vált a kis György herceg: így reagált a királyi család

Forrás: AFP/Richard Pohle
Forrás: AFP/Richard Pohle -
focimeccs kritika királyi család György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Európa-bajnokság döntőjén, amin Anglia és Olaszország csaptak össze a győzelemért Vilmos herceg, Katalin hercegné és gyermekük, György herceg is részt vett. A kis herceg azonban hamar gúnyolódások céltáblájává vált.

György herceget várhatóan egy időre távol tartják majd a rivaldafénytől, miután a kisfiú szomorú arca és öltözete sok gúnyolódó megjegyzést eredményezett. A fiatal hercegre felfigyelt a közösségi média, egyrészt azért csúfolták, mert öltönyt és nyakkendőt viselta VIP boxban az Anglia - Olaszország focimeccsen, másrészt pedig azért, mert szomorú volt amiatt, hogy az angolok elveszítették a döntőt - írja a Daily Star.

A Twitteren többek között az alábbi kommentek érkeztek:

„Miért ez a fancsali arc? Ez csak egy játék!"

"Valakinek kell bántania ezt a gyereket. Csak így nőhet fel normálisan."

"Hahahahahaha, ez a kis seggfej telesírja a nagykendőjét"

Vilmos herceg és Katalin hercegné szeretné megóvni fiúkat a túlzott nyilvánosságtól, így valószínűleg egy ideig nem jelennek meg újra Gyögy herceggel, aki eddig nagyon népszerű volt a közösségi médiában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.