Megdöbbentő titok a múltból: Takáts Tamásról zenésztársa írt jelentéseket a Kádár-rendszerben

Fotó: Szabó Pál/Origo -
Karthago Takáts Tamás jelentés kádár-rendszer énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takáts Tamás nem régiben arról mesélt, hogy egy hozzá közel álló kollégája besúgóként jelentett róla a Kádár-rendszerben.

A 64 éves énekes a Blikknek mesélt arról, hogy egyik zenésztársa jelentett róla a Kádár-rendszerben.

Életem egyik legkülönlegesebb élménye volt, amikor egy általam tisztelt, öreg motoros zenészkolléga, akivel megszámlálhatatlan alkalommal szerepeltünk együtt kisebb-nagyobb bulikban, odaállt elém, majd azt mondta: Bocs, Tomi, besúgó voltam

– idézi fel a történetet Takáts.

"Aztán csak néztem rá meglepve, miközben ő folytatta. A következő mondatból már azt is megtudtam, hogy rólam is jelentéseket írt. Nem akarom megnevezni őt, mert azt gondolom, a sors már megbüntette. Felesleges lenne kitenni őt a folyamatos megaláztatásnak, a megvetésnek. Nem irigylem.

Miközben én buliztam, ő írt. Én csajoztam, zenéltem, élveztem az életet, ő pedig meg akart felelni egy abszurd rendszer elvárásainak..."

- tette hozzá.

„Miközben én buliztam, ő írt" Fotó: Szabó Pál/Origo

Ez is érdekelhet: Trombózist kapott Takáts Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.