Elhagyta az országot Szandi lánya, Blanka - Ide költözött

San Francisco lánya Amerika költözés Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi gyönyörű lánya, Blanka nemrég elhagyta Magyarországot, egy éven keresztül bébiszitterkedni fog az Egyesült Államokban. A büszke édesanya a búcsú pillanatairól töltött fel videót a közösségi oldalára.

Szandi lánya, Blanka kiköltözött Amerikába, pontosabban San Franciscoba, ahol egy éven keresztül bébiszitterkedni fog, egy kedves család két tündéri kislányára fog vigyázni.

A büszke édesanya az Instagram-oldalán számolt be az örömhírről, továbbá azt is elmesélte, hogy nagylánya szerencsésen kijutott az Egyesült Államokba.

"Elérkezett a nap, amit már annyira vártunk! Végre megvalósult Blanka álma! Tudtam, hogy a lányunk előtt nincs akadály. Kitartásának meg lett az eredménye és kijutott San Franciscóba, ahol egy évig a Golden Gate híd mellett egy nagyon kedves családnál fog vigyázni két tündéri kislányra"


- írta Szandi a bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.