Majka szomorú hírt jelentett be: "Szörnyű ez az egész"

betegség lemondás koncert Majka rapper teltház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka olyan beteg, hogy napok óta nem bír felkelni, még a csütörtöki koncertjét is le kellett mondania.

A rapper a Facebookon posztolt arról, hogy betegsége miatt nem tud elmenni a csütörtöki ceglédi koncertre, és le kell mondaniuk azt.

Majka és Curtis 3 teltházas koncertet adtak a Budapest Parkban. Forrás: Instagram/Majka

Majka és Curtis a hétvégén teltházas három napos koncertet adott a Budapest Parkban, melyen az ózdi fenegyereket felköszöntötték a 42. születésnapja alkalmából. A koncerten a két rapper mellett Nika volt az énekesnő. Ezt a szerepet korábban Kollányi Zsuzsi töltött be. Az énekesnő elmondta szerinte mi lehetett az oka, hogy leváltották őt.

Sajnos a triplakoncert után Majka megbetegedett és ágyba kényszerült. A közösségi oldalára posztolt bejegyzéséből az is kiderült, hogy napok óta alig van hangja és fáj a tüdeje.

„Nincs jó hírem, lebetegedtem, a mai ceglédi koncertet le kellett mondanunk... Napok óta alig van hangom, fáj a tüdőm és csak fekszem... remélem, nincs nagyobb baj. Senkinek sem kívánom ezt.. Tudom, a szervezők mindent megtettek, hogy jó hangulatú esténk legyen, sokan váltottak is jegyet.. A pandémia után pláne nem kalkulált már senki ilyen vis maiorral.. magam sem. A múlt heti Parkos siker után hirtelen a mi stábunk is leáll...szörnyű ez az egész.. Hálás vagyok Kowáéknak, hogy beugranak helyettünk! A szervezők és a menedzsment is azon van, hogy megoldást találjunk, egyeztetünk új koncert dátumot. Köszönöm a megértéseteket!! Sajnálom.. pótoljuk" – közölte Majka a közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.