Milliókat költött tökéletes fenekére a plasztikafüggő modell, aki most képtelen leülni

zsírleszívás modell plasztikfüggő plasztika fenék Kazumi Squirts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Kazumi Squirts nem csupán hiúsága miatt plasztikáztatott, mára viszont annyira sokszor szabták át testét, hogy ülni sem tud. 

A 24 éves lány már fiatalon modellkedett és szépségversenyekre járt, azonban a zsűri sokszor azt mondta neki, hogy fogynia kellene.

"Mindig nőiesebb voltam az átlagnál, minden diétát kipróbáltam, de a plasztikával tudtam csak elérni a számomra kívánatos eredményt"

-nyilatkozta Kazumi a Daily Starnak.

A szőkeség már 36 ezer dollárt költött plasztikai műtétekre, egész testes zsírleszívása átszámítva több mint 8 millió forintba került. Legutóbb brazil fenélfeltöltést kért, amit leszívott zsírjából oldottak meg, azonban ez a műtét alaposan megváltoztatta mindennapjait.

-mesélte a modell, aki mindenhova speciális párnájával megy.

A plasztikfüggő modell egyébként milliókat keres OnlyFans-oldalával, főleg mióta átszabatta testét: havi 25 000 dollárról kezdte és ma már havi 200 000 dollárt, azaz 60 millió forintot keres.

Nem csak Kazumi, a 45 éves Marie is erotikus fotóival keres vagyonokat: ő azt állítja, Isten mutatta neki ezt az utat

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.