Nem hagyja gyerekeire a vagyonát az egyik legjobban kereső színész: ízléstelennek tartja az öröklést

Forrás: Collection Christophel/© Eon Productions / B23/Eon Productions / B23 -
Daniel Craig öröklés pénz vagyon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniel Craiget a legjobbban kereső színészek között tartják számon, hatalmas vagyonra tett szert az évek alatt. A közelmúltban egy interjúban arról beszélt, milyen tervei vannak a pénzével.

2015-ben Daniel Craig vagyonát 27 millió dollárra becsülték. Azt gondolnánk, hogy szerencsések a színész gyerekei, mert nem lesz gondjuk az életben, ám Craig ízléstelennek tartja az öröklést.

James Bond gyerekei nem fognak úszni a pénzben Forrás: Collection Christophel/© Eon Productions / B23/Eon Productions / B23

"Nem akarok nagy vagyont hagyni a következő generációra, az öröklés szerintem ízléstelen. Úgy gondolom, a halálom előtt megszabadulok a pénzemtől vagy eladományozom" - idézi a színészt a Ladbible.

Daniel Craignek két lánya van, Ella már felnőtt, Rachel Weisztől született gyermeke pedig 3 éves.Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.