"Ő egy nagyon rosszindulatú ember" - egyre többen fordulnak Szőke Zoltán ellen a Totemben

Leo Szőke Zoltán Hamvai PG Totem (műsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Totem című kalandrealityben Szőke Zoltán személye sok feszültséget okoz a Szarvasok csapatában: Leo és Hamvai PG megbeszélték, miért nem szeretik a színészt.

Szőke Zoltánnak már a második napon sikerült sokakat maga ellen fordítania, és úgy tűnik, hogy a Szarvasok csapatában továbbra sem szimpatizálnak vele túlságosan a társai, Hamvai PG és Leo legalábbis biztosan nem. A Totem című kalandrealityben az együttműködés mindennél fontosabb lenne, de úgy tűnik, hogy

"Saját magának hazudik, meg mindenki másnak. Ő egy színész, beleragadt egy szerepbe, és ő egy nagyon rosszindulatú ember. Eljátssza, hogy spiryboy, merthogy spirituális, közben szerintem egy spirituális embernél veszettül nem fér bele, hogy így viselkedik. Csak saját magára van tekintettel és állandóan hazudik" - mondta Hamvai PG.

A Farkasok csapatában pedig Völgyesi Gabi okoz problémát: "Az a feladata, hogy mindig rá várjunk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.