Őrületes videó került elő Dallos Bogi és Puskás Peti esküvőjéről - Így buliztak a sztárok az esküvőn

Forrás: instagram.com/dallosbogi -
esküvő Puskás Peti videó Dallos Bogi tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti múlt héten, augusztus 27-én fogadtak egymásnak örök hűséget. A nagy napról rengeteg fotó látott már napvilágot, most azonban egy szenzációs videót is feltöltött a közösségi oldalán az újdonsült férj, Peti, amelyen jól látszik, hogy jó hangulatért nem kellett a lagzin a szomszédba menni.

Nem kellett sokat várni arra, hogy Puskás Peti és Dallos Bogi megosszák rajongóikkal életük legszebb napjának fontosabb pillanatait. A szerelmesek szinte ugyanabban a percben osztották meg Instagram-oldalukon "hivatalos" esküvői fotóikat a minap, amely mellé szívmelengető vallomást is írtak.

Az esküvőről továbbá az is kiderült, hogy nem csak romantikában, hanem szórakozásban sem volt hiány a nagy napon. Erről árulkodik egy fergeteges videó, amelyen a vendégek férfitagjainak táncpárbajban való szereplése látható. A felvételen jól látszik, hogy Peti mellett Rácz Jenő és Peller Mariann férje, Lukács Miki is nagyon jól érezte magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.