Valamit titkol a szexbotránnyal kapcsolatban András herceg: elutasította a lehetőséget, hogy tisztázza magát

Forrás: Twitter/The Sun -
nemi erőszak szexuális abúzus per András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York Times oknyomozó újságírója, Ian Halperin 100 millió dollárt ajánlott fel András hercegnek, amennyiben vállalja a hazugságvizsgálatot a szexbotránya kapcsán.

A yorki herceg válaszra sem méltatta az újságírót, esze ágában sem volt élni a lehetőséggel. Azóta még többen támadják II. Erzsébet fiát, sokan úgy gondolják, hogy nem fontos számára, hogy kiderüljön az igazság.

András herceg, Virginia Roberts és Ghislaine Maxwell Forrás: Twitter/The Sun

"Ha András herceg valóban ártatlan, akkor egy rendőrségi szakértők segítségével végzett nyilvános poligráfos vizsgálattal negyvenöt perc alatt tisztára moshatná a nevét. Ez a legjobb módszer. Ez egy pénzért megtekinthető műsor lenne a világhálón, a közvetítéssel a főszereplő 100 millió dollárt keresne, amelyet fel is ajánlhatna a szexuális kereskedelem áldozatainak. Ez bevett gyakorlat, több ilyet szerveztünk már, a lehetőség adott számára" - idézi a Blikk a Mirrornak nyilatkozó újságírót.

II. Erzsébet harmadik gyermekét nemi erőszak miatt perelte be egy Virginia Roberts nevű nő, aki azt állítja, hogy 17 éves korában Jeffrey Epstein arra kényszerítette, hogy többször is szexeljen András yorki herceggel. A Buckingham palota tagadja a vádakat, ám most a New York-i bíróság elé került az ügy. Tárgyalásra még nem idézték be András herceget, de diplomáciai mentelmi joga nincsen az Egyesült Államokban. Ha bebizonyosodik, hogy bűnös, akkor börtönbe is kerülhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.