Debreczeni Zita elárulta, szeretnének-e kistestvért a gyereküknek

Forrás: Gianni, Instagram -
kistestvér anyaság Debreczeni Zita gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita és férje, Gianni hosszú ideig küzdöttek azért, hogy megfoganjon gyermekük. A fotós elárulta, terveznek-e kistestvért. 

Annoni Zita és férje, Gianni hat évig küzdött azért, hogy gyermekük szülessen, Gianfranco a tizedik lombikprogram során fogant meg, nemrég múlt egyéves. Zita nehezen mesél arról, mit jelent számára az anyaság, tapasztalatból tudja, mennyire fájó ezt hallania annak, aki küzd azért, hogy szülő lehessen.

Korábban akaratlanul is magamra vettem, amikor anyukák arról meséltek, hogy a gyermek érkezésével lett teljes az életük.

Gianni és Debreczeni Zita szeretnének kistestvért gyereküknek Forrás: Gianni, Instagram

„Örülök, hogy ma már én is segíthetek azoknak, akik hozzám fordulnak a saját történetükkel az Instagramon vagy személyesen. Próbálok erőt adni nekik, és együtt örülök velük, ha nekik is sikerül. Van olyan, aki még az ultrahang képet is átküldi – ezt mindig megkönnyezem. Sok sorstársat megmozgatnak a posztjaim, beszélgetnek a témáról, hitet, reményt merítenek egymásból, ez a közösségi média igazi ereje!" Zita elárulta, még mindig nem tettek le arról, hogy fiuknak kis testvére szülessen. „Mindketten testvérek mellett nőttünk fel, így nagyon bízunk benne, hogy érkezik majd egy kis testvér a családba. Mi mindent megteszünk érte" - mondta Zita a JOY Social Media Award #szülővagyok kategóriája jelöltjeként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.