Egy ismerős lerántotta a leplet: így érzi magát Tolvai Reni szakítása után

boldogság szingliség szingli szakítás Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, 11 év után véget ért az álompár, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolata. A sztárpár még a Megasztár forgatásán jött össze, azóta elválaszthatatlanok voltak, de úgy tűnik, elmúlt a nagy szerelem.

Egy szakítás mindig megviseli az embert, főleg, ha az 11 év után következik be. Tolvai Reni azonban egyáltalán nem búslakodik: barátnőzik, utazik, bulizik és próbálja bepótolni mindazt, ami az elmúlt 11 évben kimaradt az életéből.

- árulta el az énekesnő egy ismerőse a Blikknek.

Reni az utóbbi egy évben rengeteget fogyott és jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. A külső változás azonban kihatott az élethez való hozzáállására is, végre önmagát helyezi előtérbe és nem csak másoknak akar megfelelni. Bár megviselte a szakítás, az énekesnő nem szeretne búslakodni, inkább minden olyat kipróbál, amire az elmúlt 11 évben nem maradt ideje.

- mondta az informátor, aki azt is hozzátette, hogy bár legyeskednek férfiak Reni körül, ő még nem nyitott egy új párkapcsolatra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.