Egy hónapig készült Várkonyi Andrea menyasszonyi ruhája: megszólalt a tervező

Forrás: tv2 -
esküvő Várkonyi Andrea menyasszonyi ruha Mérő Péter esküvői ruha Mészáros Lőrinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea különleges ruhában mondta ki a boldogító igent Mészáros Lőrincnek. A magyar tervező, Merő Péter által készített darab egy hónapig készült. 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc szeptember 24-én fogadtak örök hűséget egymásnak, a titkos esküvőről pedig egyre több részletre derül fény. A meghívottak egy rövid névsora is kikerült már, de egy bennfentes is elárult információkat az eseményről, ahogy azt is tudhatjuk, ki volt az a világsztár, aki fokozta a hangulatot a nagy napon, ahol olyan ételeket szolgáltak fel, mint a homár, a szusi vagy éppen a kaviár.

Várkonyi Andrea ruháját Mérő Péter tervezte Forrás: tv2

Maga Várkonyi Andrea osztott meg néhány fotót az esküvőről, melyen ő és Lőrinc láthatóak. A képek alapján mindenki számára világossá vált, hogy az egykori műsorvezető különleges ruhában mondta ki a boldogító igent. Kiderült, hogy a Mérő Péter által tervezett darab több mint egy hónapon át készült, külföldről hozatott anyagból.

Andrea szeretett volna egy klasszikus, elegáns, mégis modern és izgalmas esküvői ruhát,

Blikknek

Itt is szóba került az ekrü és a pezsgőszín is, végül az utóbbira esett a választás.

Az anyag megmunkálása nem volt egyszerű folyamat, a díszeket el kellett távolítani a varrásához, majd egyesével kellett rá újra varrni az illesztéseknél,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.