Elhunyt felesége ad erőt Soltész Rezsőnek ahhoz, hogy újabb dalokat írjon: "Igazából velem van, együtt vagyunk és érzem most is a jelenlétét"

Soltész Rezső dalok videó felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 76 éves táncdalénekes, Soltész Rezső nehezen viselte felesége elvesztését, de úgy érzi, hogy a szerelme most is itt van vele és ő ad erőt neki ahhoz, hogy új dalokat írjon. 

Soltész Rezső és felesége 40 évvel ezelőtt épített egy csodás házikót Csobánkán. Azóta, ha a táncdalénekes pihenésre vágyik, mindig oda menekül el a város zaja elől. Felesége halála óta már csak négylábú kedvenceivel tölti ott az idejét, de tudja, hogy neje végig ott van mellette és ő ad neki erőt a folytatáshoz, ahhoz, hogy újabb és újabb dalokat írjon.

"Nagyon sajnálom, hogy ez így alakult. Igazából velem van, együtt vagyunk és érzem most is a jelenlétét, nagyon furcsa dolog ez, de engem ez éltet"

- árulta el a Tények stábjának Rezső.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.