Ez volt az első dolga Fresh Andinak, miután mellrákkal diagnosztizálták

mellrák Fresh Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mellrák elleni küzdelem világnapján, október elsején Villányi Andrea, akit az ország a Fresh együttes énekesnőjeként ismert meg, sokkoló vallomást tett: emlőrákot diagnosztizáltak nála. Most az is kiderült, hogy mi volt az első dolog, amit azután tett, hogy az orvosok közölték vele a rossz hírt. 

Fresh Andi embert próbáló időszakon van túl. Januárban egy csomót talált a mellében, a vizsgálatok pedig kimutatták, hogy rosszindulatú daganatról van szó. Az énekesnőt sokkolta a hír, ráadásul a 16 alkalmas kemoterápiát azonnal el kellett kezdeni, hogy meg tudják operálni.

A legnehezebb mégis az volt Andi számára, amikor a családtagjaival közölte a szomorú hírt. Szüleit, főleg apukáját féltette, hogy nehogy valami történjen vele a hír hallatán.

Két zokogás között még arra is volt ereje, hogy elmenjen tortát venni a párjának, akinek aznap volt a születésnapja.

A diagnózis után olyan gyorsan történtek az események, hogy az énekesnőnek nem volt ideje magába roskadni, minden erejével a gyógyulására koncentrált. Jelen pillanatban nincs már ott az elváltozás, nincs áttét. Andi tisztában van vele, hogy a daganatos betegségek után általában 5 év elteltével szokás azt kimondani, hogy valaki egészséges, de ő csak a pozitív gondolatokra fókuszál - írja a Blikk Rúzs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.