Izmos feneket és fedetlen mellet villantott a bombatestű szinkronúszó - Fotó

Jevgenyija Stefan fotó szexi meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jevgenyija Stefan, a világ- és Európa-bajnok szinkronúszóból lett dögös fitneszblogger előszeretettel mutogatja tökéletes alakját, most viszont még a melltartóját is levette. 

A Ripost fedezte fel, hogy bizony a világ- és Európa-bajnok szinkronúszónő, Jevgenyija Stefan is ledobta a textilt. A szexi sportoló magát fotózza éppen, miközben testén még vízcseppek csillognak. A fotó gyönyörűen kihangsúlyozza tökéletesen formás fenekét, fedetlen kebleit pedig csak karjával takarja el.

Jevgenyija amúgy sem szégyenlős, előszeretettel oszt meg magáról szexuálisan túlfűtött képeket, sőt legutóbb követői segítségét kérte abban, hogy melyik róla készült kép tetszik nekik a legjobban. Lehet lapozgatni, nekünk van egy tippünk, melyik kép nyeri el leginkább a rajongók tetszését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.