L.L. Junior kemény kritikával illette az őt utánzó Sztárban sztár produkciót: "Kikérem magamnak"

LL Junior kritika Sztárban sztár Kiakadt klisé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár műsorában Szaszák Zsoltnak feladták a leckét: L.L. Junior bőrébe kellett bújnia és egyik legnagyobb slágerét, a Raggamoffint kellett előadnia.

A Sztárban sztár műsora feladja a leckét a versenyzőknek, Szaszák Zsoltnak sem volt könnyű dolga azzal, hogy L.L. Juniort kellett leutánoznia. A produkció ennek ellenére jól sikerült, Tóth Gabi például el volt ragadtatva a versenyzőtől, míg Pápai Joci és Majka azért felhívta a figyelmet a hiányosságokra. A legkevésbé azonban maga az eredeti előadó, L.L. Junior volt elragadtatva, aminek a Facebook-oldalán hangot is adott - írja a Blikk.

L.L. Junior kiakadt az őt utánzó produkción. Forrás: L.L. Junior/Instagram

"Egyedül Tóth Gabi bírt leutánozni engem. Senki nem bír azzal az energiával, amivel ő született. Zavarban vagyok. Nem találom, és nem is értem azt az okot, forrást, ami azt sugallja hogy a nem roma előadó húzza fel az orrát és füstifecskék stílusban, palóc akcentussal "szétcigánykodjon" egy dalt. Szánalmas karikatúra. Poros klisé. Ugyanebbe a túlzásba esett Janicsák Veca is. Basszus, én egy budapesti kozmopolita multikulti nyelv/ kultúra-faló ember vagyok. Kikérem magamnak ezeket a kliséket. Hány évig kell még bizonygassam, hogy méltó vagyok a helyemhez és valóban megdolgoztam 15 éves korom óta (25 éve !!) minden dalomért és sikeremért Kőkeményen!

Az RTL klubos szerződésem nem engedte, hogy emellett szólhassak, megjelenhessek.

Köszönöm Jocó és Majka, hogy elmondtátok hogy nem erről szól, és igen, Gabi tévedett azt illetően hogy külön vettem fel/ adom elő, mert pont tegnap és tegnap előtt ( és minden hétvégén) adtam/ adom elő ezt a dalt élő zenekarral, ugyanígy, tánccal, koreográfiával.

Minden másodpercet és szegmensét megírtam, koreografáltam. Nagy tisztelettel kérem a művészeket és a többségi társadalmat, NE 90's KLISÉKKEL PARODIZÁLJANAK MINKET, hanem utánozzák le a munkánkat, mert igenis van benne Meló, idő, szív és fájdalom.

Csók mindenkinek" - írta Junior, bár azóta lekerült a poszt az oldaláról.

Mi sem bizonyítja jobban L.L. Junior munkásságának értékét, minthogy nemrég egy gimnáziumi tanárnő Instagramon üzent a népszerű rappernek, hogy gimnáziumi tananyag lett a legújabb dala, művészet órán oktatják a gyerekeknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.