"Helye van a munkádnak a gimnáziumi tanmenetben" - Meglepő üzenetet kapott L.L. Junior

Forrás: L.L. Junior/Instagram -
gimnáziumi tananyag művészet dal L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási megtiszteltetés érte L.L. Juniort, aki a minap egy gimnáziumi tanártól kapott levélben értesült róla, hogy az egyik dala gimnáziumi tananyag lett.

Egy gimnáziumi tanárnő Instagramon üzent a népszerű rappernek, elárulta, hogy gimnáziumi tananyag lett a legújabb dala, művészet órán oktatják a gyerekeknek.

"Gimnáziumi tanár vagyok. Az új dalodat (Csóré, Burai, Te) tanítom művészet órán, az ikonikus dalok között (Led Zeppelin, Bobby Mcferrin, Beethoven...) Tökéletes ének, profi klip, tisztelet, alázat, profizmus! Helye van a munkádnak a gimnáziumi tanmenetben" - írta a tanárnő.

L.L. Junior megható üzenetet kapott a minap Forrás: L.L. Junior/Instagram

L.L. Junior nagyon meghatódott az üzenet láttán, ráadásul azért is, mert olyan legendás szerzők mellett kapott helyet, mint Led Zeppelin, Bobby McFerrin vagy Beethoven - szúrta ki a Ripost.

"Olyan megtisztelő ezt olvasni"

- válaszolta meghatódva a rapper.

L.L. Junior bármire képes, hogy visszakapja családját: itt kezdhetnek új életet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.