Álarcos énekes Szabó Zsófi Nádai Anikó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félidőhöz érkezett az Álarcos énekes legújabb évada az RTL Klubon. A tét innentől a legjobb hat közé jutás. Tegnap Nádai Anikót leplezték le. 

A stúdióban ülő nézők döntése alapján az ötödik adás végén a Holdjáró, valamint a Lovag és a Csacsi került veszélyzónába. Végül a nyomozógárda a páros maszkot tartotta versenyben, az adás leleplezettje így a Holdjáró lett.

A végső tippek alapján az eddig szinte csak sapkában mutatkozó, de az ötödik adásra mindenki meglepetésére rózsaszín frizurával virító Fluor Tomi szerint Erős Antóniát, Szandi szerint Barabás Évit, Nagy Ervin szerint pedig Nagy Adrit rejti a maszk, míg végül Szabó Zsófi hirtelen ötlettől vezérelve levezette, miért gondolja úgy, hogy Nádai Anikó bújik a Holdjáró álarcban. Végül neki lett igaza. A Holdjáró maszk Nádai Anikót, a Reggeli és a Házasodna a gazda műsorvezetőjét rejtette.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.