Nyerő Páros: Közösségi oldalán védte meg feleségét L. L. Junior

Nyerő páros L. L. Junior játék család Körtvélyessy Kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L. L. Junior és felesége, Kinga eddig nagyszerűen szerepeltek a Nyerő páros küzdelmeiben, bár a legutóbbi játék során kisebb vita alakult ki köztük a többi versenyző előtt.

A zuhany alatt éneklős kihívásban a többiek véleménye szerint Kinga teljesített a leggyengébben, aminek lehetséges oka, hogy férje egy nehéz, rappes dalt választott neki.

LL Junior és felesége, Kinga kicsit összevesztek a legutóbbi adásban Forrás: RTL Klub

L. L. Junior azonban egyáltalán nem mérgelődik a történtek miatt, Instasztorijában ugyanis kiállt felesége mellett.

„Látták a srácok, hogy 300-at vágtam rá, így hát azonnal utolsó helyre szavaztak vissza. Nem baj, 7-ből az első kis kudarc. Idáig 6/6 repülés. Semmi baj sincs. Szárnyalunk tovább! Csak szegény Kingát sajnáltam, hogy rajta csattant az egész.

Kinga, te voltál a legnőiesebb, legszebb és legügyesebb, babám. Te nem másokat, hanem SAJÁT MAGAD GYŐZTED LE EZZEL! Büszke vagyok rád, baby" – olvasható az előadó közösségi oldalán 24 óráig elérhető posztban.

Ez is érdekelhet: L.L. Junior pontot tett a találgatások végére: ezért nem csókolja meg feleségét, Kingát a kamerák előtt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.