"Öngyilkos leszek, ha nem segítesz!" - félelmetes üzenetekkel bombázzák a magyar sztárt

Farkas Alexandra öngyilkos öngyilkosság Koholák Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan fordulnak Koholák Alexához segítség reményében, ám vannak, akik túl messzire mennek!

Megdöbbentő posztot írt ki Instagram-oldalára Koholák Alexa, az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja. A ma már techno DJ-ként dolgozó sztárt rengetegen keresik meg, meghökkentő dolgokban kérik a segítségét.

Előfordult, hogy valaki eladó házának népszerűsítését várta Alexától, míg más havonta írogat neki és beteg kisgyerekek képeit küldözgeti. Az illető ráadásul azzal is megzsarolta az egykori tévést, hogy öngyilkos lesz, ha nem segít neki. Alexa ezután döntött úgy, a nyilvánossághoz fordul.

"Pár dolgot szeretnék tisztázni és remélem ez mindenkihez eljut, akihez kell. Alapvetően a látásmódomnak köszönhetően szociálisan és érzelmileg is elég érzékeny vagyok és mindenkinek segítek, ahol tudok egy bizonyos határon belül. (...) Kérlek ne terrorizálj lelkileg azzal, hogy öngyilkos leszel és segítsek! ELÉG VOLT!" - idézi a Bors a bejegyzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.