Újabb romantikus jelenet szivárgott ki a Szex és New York forgatásáról - Fotó

fotó jelenet Mr. Big Sarah Jessica Parker Szex és New York Carrie Bradshaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már minden rajongó izgatottan várja, hogy megjelenjen végre a Szex és New York legújabb évada. A HBO már nyilvánossá tett egy pár másodperces előzetest, most pedig egy újabb jelenet szivárgott ki a forgatásról. 

Nagyot robbant a hír, amikor kiderült, hogy újabb évadot terveznek a Szex és New York sorozat készítői. Bár a rajongók legnagyobb sajnálatára Samantha nem tűnik már fel a sorozatban, szerencsére Mr. Big nem hiányzik majd az új részekből sem.

A pár másodperces előzetesből már kiderült, hogy Carrie és Mr. Big között még mindig dúl a szerelem és most a legújabban kiszivárgott képek is ezt bizonyítják. A fotókon a legendás szerelmespár Párizsban, a Pont des Arts hídon állva talál újra egymásra. Az And Just Like That... című sorozatot nyár eleje óta forgatják és elvileg még idén műsorra is tűzik.

Sarah Jessica Parker és Chris Noth Párizsban forgatja éppen az And Just Like That... jelenetét. Forrás: Agence/ Panoramic / Bestimage/Agence/ Panoramic / Bestimage/Agence/ Panoramic / Bestimage

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.