Már minden rajongó izgatottan várja, hogy megjelenjen végre a Szex és New York legújabb évada. Az HBO Max most megkönyörült a rajongókon és a 2021-es Emmy-díjátadón bemutattak egy pár másodperces előzetest.

Bár még nincs konkrét dátum arra, mikor láthatjuk a Szex és New York legújabb évadát, az biztos, hogy a forgatások már javában zajlanak. Kiszivárgott már 1-2 fotó, melyen például a Carrie Bradshawt és Mr. Biget alakító párt kapták lencsevégre, most viszont maga az HBO kedvezett a rajongóknak azzal, hogy a 2021-es Emmy-díjátadón a hamarosan érkező televíziós újdonságaikból vágtak össze egy izgalmas előzetest.

A pár másodperces előzetesben feltűnik a három barátnő és természetesen Mr. Big is. A jelek szerint Carrie és Big között még mindig dúl a szerelem, a három barátnő pedig stílusosabb, mint valaha. A rajongók legnagyobb sajnálatára Samantha nem tűnik már fel a sorozatban, de a helye nem marad üresen. A sorozat készítői egy teljesen új figurát hoznak be, akit nem más, mint az Empire sorozatból ismert Nicole Ari Parker alakít majd.