Visszatér a képernyőre Deutsch Anita: "Tartottak a velem való munkától"

Forrás: Deutsch Anita/Instagram -
Jóban Rosszban Kinizsi Ottó Dancing with the Stars Deutsch Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig a Barátok közt csapatát erősítette, most a Jóban Rosszban sorozatban tűnik majd fel Deutsch Anita. 

„Ugyan a korábbi sorozat főszerepe csak egy karakter volt, sokan azonosítanak vele. Ez persze, egyrészről dicséret, hiszen remélem, azt jelenti, jól csináltam a dolgom, de meglepett, hogy még a Jóban Rosszban szereplői is bevallották, tartottak a velem való munkától" – mesélte a Blikknek a színésznő, aki nagyon jól érezte magát a TV2 sorozatának forgatásán.

Forrás: Deutsch Anita/Instagram

Anita egyébként 2 hete a Dancing with the Starsban is szerepet kapott. Megjelenése valóságos sokkot okozott férjének, Kinizsi Ottónak, akivel 17 éve együtt vannak. Nem tagadják, nekik is voltak mélypontjaik. Ezeket leginkább a 8 év korkülönbség okozta közöttük.

"Fél napig tartott, vagy egy napig. Volt egy pont, amikor az ember engedett a külső nyomásnak, a szülőknek, a világnak, mindenkinek, aki mindennél jobban tud mindent nálunk. És akkor azt mondtuk: jó, rendben van, biztos mi vagyunk a hülyék" – nyilatozta korábban Ottó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.