"Ez sz*r!" Sárközi Ákos gondolkodás nélkül kiöntötte Osvárt Andrea főztjét

Forrás: RTL Klub -
Sárközi Ákos A Konyhafőnök VIP videó Osvárt Andrea főzés gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég az vert nagy hullámokat, hogy Sárközi Ákos élesen kritizálta a fitneszguru, Schobert Norbi ételét. A séf tegnap tovább folytatta a hadjáratot a celebek ellen, ezúttal Osvárt Andrea főztjéről mondta el a véleményét.

Hétfőn vette kezdetét A Konyhafőnök VIP új évada, amiben ismét hazai ismert emberek ragadnak fakanalat. A versenyzők között van a külföldön is sikeres színésznő, Osvárt Andrea is, aki rögtön kemény kritikát kapott az egyik zsűritagtól, Sárközi Ákostól.

A séf nemes egyszerűséggel megfogta a mártást, és kiöntötte a lefolyóba, nem is engedte, hogy zsűritársai megkóstolhassák azt.

Forrás: RTL Klub

"Kár volt megkóstolnom. Egy csodaszép és tökéletes étel. De ez minek?" - mutatott a szószra Sárközi.

- mondta kendőzetlenül a séf. Osvárt Andrea ezt leszámítva pozitív kritikát kapott, sőt olyannyira oda voltak a séfek a főztjéért, hogy azonnal kötényt is adtak volna neki a szószos fiaskó ellenére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.