Hoppá! Nővére legjobb barátnőjével jött össze Schobert Norbika

párkapcsolat Schobert Lara Schobert Norbika testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Lara hozta össze legjobb barátnőjét öccsével, Norbikával. Rubint Réka és Schobert Norbi lánya éretten kezeli a helyzetet és örül a testvére boldogságának. 

Schobert Lara és Norbika a Palikék Világa by Manna youtube csatornán a Futtában című műsorban voltak Palik László vendégei, ahol elárulták, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka nagyobbik fia nővérének legjobb barátnőjével jár.

Schobert Norbika nővére legjobb barátnőjével jött össze Forrás: Schobert Lara / Instagram

"Én hoztam őket össze... Arra gondoltam, hogy ismerem mindkettőt, mindkettő tökéletes, hát akkor hozzuk össze őket. Sokáig nem érződött, hogy együtt vannak, most kezdett ez nekem leesni. Nyilván ugyanolyan a kapcsolatunk a legjobb barátnőmmel, de azért fel kell tudnom azt is fogni, hogy ők vannak ketten is, és akkor nekem odébb kell, hogy vonuljak. De nincsen vele gond, mert már érettebb vagyok, és a helyén tudom ezt kezelni"

- magyarázta Lara, akinek nemrég ért véget egy két éve tartó párkapcsolata.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.