Kárpáti Rebeka és párja szakítottak: "Elmentünk egymás mellett"

Forrás: instagram.com/ferencfrohner -
Nyerő páros Kárpáti Rebeka Frohner Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka Instagram-oldalán jelentette be, hogy már nem alkotnak egy párt Frohner Ferenccel. 

Kárpáti Rebeka Instagram-oldalán jelentette be a szomorú hírt: ő és Frohner Ferenc szakítottak.

A Nyerő párosban ismerhettük meg Kárpáti Rebekát és Frohner Ferencet egy párként, de sajnos kapcsolatuk zátonyra futott. Rebeka Instagram-oldalán számolt be a szomorú hírről.

Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc szakítottak Forrás: instagram.com/ferencfrohner

"Az első randinkon a lábhintőporozás és a váratlan salsa klubba toppanás után, de még a titkos földalatti báros élőzenés rockabilly táncunk előtt beültünk valahol a Király utcánál egy bárba beszélgetni.

Itt »láttalak meg« Téged úgy igazán először. Itt volt az első igazàn mély, komoly beszélgetésünk, ami annak ellenére, hogy fura volt, mert életemben akkor találkoztam veled másodszorra, mégis természetes volt, mert valahonnan már »ismertelek«. Először nyíltunk meg egymásnak... megfejtettük a nagy miérteket, hogyanokat, és megosztottuk az elképzeléseinket a jövőről.

Akkor egy olyan mondat hagyta el a számat, ami azóta belèm égett a jelenettel ahogy fogod a whiskeys poharat - amibe langyos vizet kértél mert így iszod - a tekinteted, ahogy könyököltél a pulton és boci szemekkel néztél a lelkembe.

Ha nekem az a dolgom veled - a szó nem materiális értelmében - hogy ma este egy fantasztikusat beszélgessünk, amiben van egy Olyan mondatod, akkor az...ha az a dolgom veled, hogy szerelmes legyek beléd és rengeteg közös élmènyünk és tanulásunk legyen egymás mellett, akkor az....Ha az, hogy szüljek neked gyereket ès lehozzunk egy életet együtt- de legalább a legnagyobb részét - akkor az a dolgom Veled. De egy biztos: tudni, pontosabban érezni fogom ha megtörtént az aminek meg kellett sorsszerűen abban az adott élethelyzetben. Mi itt tartunk most.

Őszintén szerettem volna ha Te leszel az akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom. Sajnos nem így lett. Elmentünk egymás mellett.


Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös èletünkben.
Őszintén köszönöm neked ezt a két évet, a rengeteg nevetést, élmènyt, szenvedélyt, barátságot, a rengeteg tanítást, amire melletted jöttem rá. Az egyik legkülönlegesebb ember vagy, akit megismertem. Nagyon szerettem egy csapatban játszani veled. Mindent köszönök és a leges-legjobbakat kívánom Neked. Szeretettel, Becc"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.