Nyerő páros - Kárpáti Rebeka pasija beolvasott L.L. Juniornak: "Szorult helyzetben vagytok..."

Forrás: Instagram/Frohner Ferenc, Instagram/L.L.Junior -
Nyerő páros szövetséges Kárpáti Rebeka L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior és Kinga nem igazán találják meg a hangot a többi játékossal a Nyerő páros című műsorban, de Junior nem aggódik emiatt, ő mindezt annak tudja be, hogy a többiek félnek tőlük. 

A Nyerő páros című műsor adásai folyamatosan bővelkednek izgalomban, taktikában és összetűzésekben, most sem volt ez másképp. Most L.L. Junior és Kárpáti Rebeka párja, Fecó feszültek egymásnak. Kárpáti Rebeka és párja Juniorékat hátráltatták, százezer forintot vehettek el tőlük, amit a saját pénzükhöz adhattak. Feco azzal indokolta a döntést, hogy Juniorék folyamatosan taktikáznak és ezáltal már őket is hátráltatták korábban. Rebeka párja később félrehívta az énekest, hogy tisztázzák a helyzetet.

Junior azonban nem esett kétségbe, neki jólesik, hogy a többi játékos erősnek tartja őket és őket akarja gyengíteni.

Kárpáti Rebeka pasija beolvasott L.L. Juniornak: "Szorult helyzetben vagytok..." Forrás: Instagram/Frohner Ferenc, Instagram/L.L.Junior

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.